tekstani1.gif (2767 bytes) tekstani2.gif (3286 bytes) tekstani3.gif (3109 bytes) tekstani4.gif (3123 bytes)

 

Endnu engang   Velkommen til       titel.jpg (12740 bytes)

Den 11. september, 01 opsøgte den ene af idèmændene bag OPFINDERMAGASINET. John Christensen -  opfinder af bl.a. CHRIBA-alfabete, webmaster Hans Skytte, medbringende udkastet til en god ide.

Midt under vores møde skete det forfærdelige i New York, og vi kunne ikke andet end se forfærdet på de skræmmende billeder. Vi aftalte herefter at mødes igen. Det er nu elleve år siden.

Det viste sig at være meget vanskeligt, at få et grundlag lagt fast for tilblivelsen af et Opfindermagasin på internet, så selvom idéen var rigtig god, besluttede vi at lægge den lidt på hylden, da John pludselig kom med CHRIBA-alfabetet.

Chriba-alfabetet har fået fodfeste, det bliver fremvist på adskillige messer rundt omkring i Danmark. Det bevirker at tiden nu er inde til at forsøge igen. Opfindermagasinet har aldrig været dødt, det har blot ligget i dvale.

Jeg er nu ene-ejer af www.opfindermagasinet.dk

Der er igennem tiderne opfundet utrolig mange forskellige brugsting, Ting som mange mennesker og virksomheder har haft stor glæde af og stadigvæk har, mere end nogensinde.

Der er endnu flere der har haft ideer / opfindelser som aldrig er blevet til noget, måske fordi de fleste ikke ved, hvordan man skal gribe tingen ad, eller ikke har mulighederne for at komme i Kontakt med de virksomheder / personer i den almindelige arbejdstid som det næsten kræver.

Denne mulighed vi her giver vil være med til at gøre tingene lettere at finde rundt i, så du på en nem måde kan ovre skue tingene via Internettet og med dit eget magasin i hånden.

Det gør at du kan gå på om natten hvis ideen / opfindelsen lige pludselig skulde tænde et lys.

PS: Er du i tvivl så spørg. 

PS: Vil du vide mere om opfindermagasinet.dk?

Ideen med OPFINDERMAGASINET er at man på en nem måde via nettet kan komme I kontakt med de Institutter / Hjælpeorganisationer  / Virksomheder og Privat personer som man har brug for.

Gode råd:

Det vil sige: Internettet vil være en stor del af dit redskab / dit magasin.

  1. Det vil være til stor hjælp for Dig/jer som selv har en Ide/opfindelse, til at komme videre med den.
  2. Her kan du få kontakt til de personer / virksomheder som er nødvendige i begyndelsen.
  3. Spar en masse tid og penge.
  4. Du kan blandt andet læse en masse gode artikler osv … om hvordan andre har gjort. Og hvad man skal tage højde for.
  5. Hvis du nu sidder og tror at du har fundet de vise sten, så find lige ud af inden du bruger alt for meget tid om ideen / opfindelse eksistere i forvejen.
  6. Hvordan sikre du dig bedst muligt? Søg på banner reklamerne eller ring til os, så vil vi hjælpe dig til det rette sted.
  7. Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid E-mailen til os, så vil vi hjælpe dig bedst muligt. Alt er under fuld diskretion.